Naturyoga for barn og unge

Naturyoga for barn og unge

Naturyoga passer for alle og krever ingen forkunnskaper. Den 24 mars setter vi i gang med Naturyoga klasser hver tirsdag i 10 uker for de som vil være med. Kurset blir hver tirsdag (også i påsken) frem til sommeren og er helt gratis.

Introduksjonsklasser til Naturyoga

Bli med å få en smakebit på en Naturyoga klasse og se om det kan være noe for deg. Vi holder tre introduksjon klasser for ulike aldre den 22 mars. Les mer om introduksjonsdagen og påmelding til det HER.

Yogaleder

Elin Gundersen er utdannet coach, naturyoga og barneyoga leder, og skal holde Naturyoga klassene i vår. Elin har også over 10 års erfaring fra å jobbe med barn og voksne, en til en og i grupper og har lang erfaring og kursing i å kunne tilrettelegge for spesielle behov.

Praktisk informasjon

Naturyoga klassene blir holdt i lokalene til Frivillighetssentralen i Ullensaker. Adressen er: Sveavegen 36. 2053 Jessheim. Ha på klær det er lett å bevege seg i. Kom i god tid. Vi starter presis. De voksne kan komme ved levering og henting, dersom der er grunn til det kan de voksne vente i lokalet eller delta på klassene (Med forbehold om plass.)

Påmelding

Påmelding til Naturyoga gjøres via e-post til post@happyworld.no. Skriv navn, alder på barnet/barna som ønsker å delta. Hvis barna skal ha med ledsager/assistent, venner eller søsken, må alle som skal være med meldes på. Påmeldingsfrist er 22 mars, ta likevel kontakt dersom du har vært forhindret fra påmelding tidligere, eller nylig fikk vite om arrangementet. det han hende vi åpner opp for løpende påmeldinger underveis i opplegget (avhengig av plass).

Metodikk

Naturyoga er en kontemplativ bevegelsesmetode som er utviklet spesielt for Drømmen om det gode. Drømmen om det gode jobber med å lære ut metoder i stillhet, bevegelse, berøring og refleksjon, for å gi barn og unge verktøy til å bedre kunne mestre hverdagen. Du kan lese mer om Drømmen om det gode og deres metoder HER.