Om meg

En lidenskap for bærekraftige liv

Jeg drives av et ønske om å hjelpe andre å bygge mer bærekraftige liv, fra innsiden og ut. Jeg bruker min personlige livshistorie til å møte andre mennesker med vennlighet og respekt, for alle har vi slitt med noe og heia alle som tar grep for å forbedre livet sitt – uansett hvordan det ser ut. Jeg bruker metoder fra coaching, veiledning, problemløsning, kreativitet, mindfulness, yoga og arbeid med refleksjon i grupper og en til en. Jeg arbeider en del frivillig og samarbeider gjerne med andre. Jeg er ofte delaktig i andre organisasjoner og prosjekter.

Min faglige bakgrunn er innenfor medier og kommunikasjon, organisasjon og ledelse og sosialt arbeid. Jeg har to coach utdannelser og har gått flere kurs og programmer innenfor veiledning,  yoga og mindfulness. Min praktiske yrkeserfaring spenner fra matproduksjon til varehandel, ledelse og konseptutvikling, grafisk design og konsulentarbeid, koordinering, veiledning og miljøarbeid.

Vi blir aldri ferdig utlært, og problemene slutter aldri å treffe oss rett i fleisen når vi minst ønsker det. Istedenfor å gi opp å tenke at alt er håpløst forsøker jeg å tenke: Så fint da! Her må det være noe nyttig jeg kan lære og nye ferdigheter jeg kan utvikle!

Å viktigst av alt. Hvis du ikke klarer å se lyset i enden av tunnelen, be om hjelp. Å straffe deg selv i ensomhet, er ingen tjeneste gjort til hverken deg selv eller de rundt deg. Du er viktig, du betyr noe mer enn dine prestasjoner og vi trenger hverandre!

Elin Fjeld