Øvelse | Observer ditt indre landskap

Kort om tanker og følelser

Visste du at det er ca 80 000 tanker som svirrer rundt i hodet ditt løpet av en dag? Mesteparten legger du ikke merke til engang.

Visste du at følelser er kun i kroppen 60-90 sekunder, men blir ofte værende fordi vi kobler en story på dem. Følelser kan ses på som energi i bevegelse som ofte kan føles utrolig intenst.

Det skjer mye i oss som gjør at vi kan fort slukt inn i det, og det fører gjerne til at det kan oppleves vanskelig å være med seg selv.

Nedenfor har jeg lagt til en øvelse som kan hjelpe deg i å skille deg fra det som foregår inni deg. Istedenfor å delta i kaoset så kan du ta et steg tilbake å observere det. Øvelsen kan ses på som en forenklet meditasjon.

Tanker - observe your inner landskape

Praktisk øvelse: Ditt indre landskap

1. Se for deg at du står på en strand med sykt mye skyer som dekker den blå himmelen. Det er voldsomme bølger og strøm i vannet.

2. Mens du står i sanda og ser alt dette skje. Hva vis tankene er disse skyene og bølgene følelsene dine?

3. Du observerer det og legger merke til at du er ikke skyene eller bølgene. Du er den som ser alt dette.

Du er ikke hva du tenker eller føler. Du er den som opplever dette.

Du er mer enn det.

Videre anbefalt lesning

Vil du lese mer sammenhengen mellom deg, dine tanker, følelser og dine opplevelser? Sjekk ut denne artikkelen som handler om hvodan du kan oppleve mer lykke ved å være deg selv.

Hvis du ønsker å gjøre et dypdykk, kan vi anbefale langlesningen Kind Living. Her går fofatteren ganske dypt inn i materien og og ser på hvordan dine intensjoner og handlinger påvirker hvordan du har det.

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Innlegg kommentarer